Cadeaubon

Geen tijd meer om te komen met een goed cadeau? Een cadeaubon is dan altijd een goed alternatief. Iemand kan zelf kiezen wat hij/zij wil halen, dus hiermee schiet je eigenlijk nooit mis.

Voor mannen

Een voorbeeld van een leuke cadeaubon voor mannen is een bioscoopbon. Je kunt er dan gezellig samen een bezoekje doen aan de bioscoop.

Een andere leuke bon is de huis & tuin cadeaukaart. Deze is te besteden bij onder andere de Blokker, de Praxis en de Hornbach. Leuk om te geven aan de mannen die houden van klussen.

Verder kun je ook altijd een bon geven voor Bol.com. Dan krijgt iemand wat meer vrijheid om iets voor zichzelf uit te kiezen.

Nog een leuk voorbeeld is de Biercheque. Hiermee kan iemand specialbiertjes naar keuze mee kopen.

Als laatste is de dagje uit cadeaukaart ook leuk om te geven. Hiermee kun je met je gezin een dagje er tussenuit gaan naar bijvoorbeeld de dierentuin of een attractiepark.

Voor vrouwen

Ook vrouwen kun je blij maken met een verschillende bonnen die hierboven al zijn vermeld, zoals een bioscoopbon, een bon voor Bol.com of de cadeaukaart voor een dagje uit.

Een ander leuk voorbeeld is de cadeaukaart voor de Douglas. Hiermee kan ze zelf een lekker geurtje of fijne beautyproducten mee uit kiezen. Een cadeaukaart voor Rituals is ook iets waar je de meeste vrouwen gelukkig mee maakt. Het ruikt heerlijk en het verzorgt ook nog eens. Verder is een bon voor de HEMA ook altijd leuk om te krijgen.

Als je er echt niks kunt vinden (wat zeer onwaarschijnlijk is) kun je er altijd voor kiezen om het te besteden aan een lekker kopje koffie.

Een bon van de Bijenkorf valt ook altijd in de smaak. De heerlijkste geurtjes zijn er te vinden, ontzettend veel beautyproducten, maar ook bijvoorbeeld kleren, schoenen en tassen. Ook de Hunkemöller cadeaukaart is populair, vrijwel elke vrouw maak je gelukkig met een nieuw lingeriesetje. 

Kun je alsnog niet kiezen welke cadeaukaart leuk is? Kies dan voor de nationale keuze cadeaukaart, waarmee je uit meer dan honderd winkels kunt kiezen om de kaart te besteden.